CRYOFACIAL

Bij te boeken bij een gezichtsbehandeling!!

Deze behandeling is als extra bij te boeken incombinatie van een gezichtsbehandeling (indien vermeld bij de behandeling)

€ 7,50

Onze Cryofacial-capsules kunnen de huidskleur verhelderen, egaliseren, actieve acne verminderen, de huid kalmeren bij zonnebrand en zelfs de poriën verfijnen.

  • Alle huidtypen!
  • Zorgt voor frisse teint
  • Kalmeert acne
  • Kalmeert de zon verbrande huid
  • Verkleint de poriën

Onze Cryofacial capsules kunnen de huidskleur verhelderen, egaliseren, actieve acne kalmeren, huid kalmeren van zonnebrand en zelfs de poriën verfijnen.

Wat kun je verwachten:

De behandeling geeft een koud gevoel dat roodheid van de huid kan veroorzaken. Prikkeling door koude temperatuur "kan wel of niet" aanwezig zijn. Een beetje gevoelloosheid door koude temperatuur "kan wel of niet" aanwezig zijn. (Vergelijkbaar met het een tijdje vasthouden van een ijsje)

Nazorg

Er is geen nazorg nodig na het masker. Maar het aanbrengen van een vochtinbrengende crème en sunblock wordt altijd aanbevolen. 

Contra-indicaties

Hoewel het masker is gemaakt om zeer veilig en effectief te zijn, kunnen sommige mensen erg gevoelig zijn voor temperatuurveranderingen. Als de cliënt zich erg prikkelbaar voelt door het "koude" gevoel, stop dan onmiddellijk met het gebruik. Het is veilig voor zwangere vrouwen en klanten die borstvoeding geven, maar ivm met de gevoeligheid raden wij deze behandeling niet aan!

Ingrediënten

Gehydrolyseerd hyaluronzuur: is een deriviaat van HA wat beter kan worden opgenomen.

Albumine:regelt de vochtbalans in het bloed.

Zijdeeiwit: maakt huid en haar zijdezacht, werkt vocht inbrengend en legt een filmlaagje ove de huid TEWL tegen te gaan.(transepidermaal waterverlies)

Acetylhexapeptide-8: het is een peptide dat een fragment is van SNAP-25, een substaat van botulinumtoxine(o het welbekende Borox) 

Alpha-arbutine :zorgt voor depigmentatie van de huid. Verkleuringen van de huid door levervlekken, sproeten,melasma,zonneschade of donkere oksels worden tegen gegaan.

Collageen: is een lijmvormend eiwit dat een zeer belangrijk onderdeel vormt van het bindweefsel in het lichaam van mens en dier.