Vacuüm wellness Cupping 2.0 Gezicht Hals decollete

Natuurlijke Facelift.

De face cupping  is een facelift zonder operatie en zonder het gebruik van injecties.  Het is een intensieve massage voor het gezicht, de hals en de decolleté. Dit zorgt voor een zichtbaar gezondere en stevigere huid. 

Je gezichtshuid is je visitekaartje en het is heel belangrijk om daar zo goed mogelijk voor te zorgen. Als je er stralend uit wilt zien, dan kan je zelf zorgen voor voldoende rust, beweging en gezond eten. Hiermee kom je al een heel eind, nu alleen nog de ontspanning en huidverzorging. En daar kan ik je bij helpen, met de Facial Cupping treatment  met behulp van vacuüm en cryo therapie, zet ik het zelfherstellend vermogen van je huid in werking, waardoor je huid verbeterd, verjongd, verstevigd en weer zal stralen als nooit tevoren.

Natuurlijke Facelift Vacuüm wellness Cupping 2.0 Gezicht Hals decollete in Drachten

Tijdens de behandeling krijgt u eerst een gezichtsmassage gevolgd door de face cupping behandeling. De gezichtscups zijn kleiner dan de cups die worden toegepast bij andere delen van het lichaam.  De cups zorgen ervoor dat de bloedtoevoer wordt verhoogd wat voor een liftende werking zorgt. Daarnaast wordt de aanmaak van elastine en collageen gestimuleerd, worden dode huidcellen en talg verwijderd en de poriën gereinigd. 

Door de aanmaak van elastine wordt de huid soepel en door de aanmaak van het collageen wordt de huid elastisch en stevig. 

Facial-cupping is een bindweefselmassage voor gezicht, hals en decolleté waarbij gebruik wordt gemaakt van een vacuüm zuigtechniek met 4 verschillende cups. De massagetechniek vermindert rimpels en wallen en verstevigt de huid. Facial-cupping is een variant op de traditionele bindweefselmassage en wordt wel ‘het natuurlijke facelifteffect’ genoemd.

Daarnaast wordt ook het vocht onder je ogen afgedreven waardoor je wallen verminderen (indien ze veroorzaakt worden door vochtophoping vanuit je lymfestelsel). 

Face cupping heeft een kalmerend effect op het zenuwstelsel waardoor het ook een ontspannende werking heeft voor zowel spieren, de huid als de zenuwen.

  • Reinigt de poriën
  • Diepe reiniging van de huid.
  • Verkleint de grote poriën
  • Mooie glow 
  • Verminderd de vermoeide blik
  • Versteviging van de huid
  • Rimpels worden minder diep /zichtbaar
  • Verbetert hyperpigmentatie
  • Verwijdert dode huidcellen

Resultaten zijn per persoon verschillend

Advies is een kuur behandeling van minimaal 6 behandelingen daarna

onderhoudsbehandeling  met tussenpozen van 4 á 6 weken !!