VacuΓΌm Cupping Bodydrainer Borstlifting

Ons doel is om jouw lichaam weer gezond te maken door blokkades op te heffen en ervoor te zorgen dat alle systemen beter doorstromen.

Borstlift & vergroten zonder operatie

Geavanceerde cosmetische procedure voor niet-chirurgische borst-lift, dit is een snelle en eenvoudige manier om het uiterlijk van uw natuurlijke borsten zonder invasieve of chirurgische ingreep te verbeteren en meer volume te geven. Je borsten worden voller en steviger.

 De behandeling is zowel geschikt voor vrouwen met een geringe cup maat als vrouwen die volume hebben verloren als gevolg door geboorte van een kind, borstvoeding , afvallen en veroudering, Ook het vertrouwen kan een factor spelen als je de borstomvang te gering vindt. U hoeft niet langer te kiezen tussen de volledige operatie en alle risico’s en kosten in verband met chirurgische ingrepen of simpelweg het vullen van uw beha met kipfilets.

VACUÜM BORST VERGROTING

De Vacuüm Cupping Bodydrainer  Borstlifting is een vacuümsysteem. We werken met shapingcups, die de vetcellen naar de gewenste plek mobiliseren . Daarna wordt een koepel op de borst geplaatst en met een pompje wordt de lucht onder de koepel weggezogen. Dit heeft tot resultaat dat de borsten gaan zwellen. De borsten worden niet alleen groter terwijl ze onder druk (vacuüm) worden gezet; het borst vacuüm systeem zorgt er ook voor dat de vetcellen zich gaan uitbreiden waardoor de borsten daadwerkelijk groter worden en verstevigend . Vergis je echter niet; er bestaan ook borstpompen die gebruikt worden om borstvoeding te geven. Deze pompen hebben echter niet dezelfde functionaliteit.

Deze behandelingen doen geen pijn

De beste kandidaten voor de Vacuüm Cupping Bodydrainer  Borstlifting zijn vrouwen die fysiek gezond zijn en realistisch zijn in hun verwachtingen.

Hoewel het resultaat niet identiek zal zijn aan een chirurgische borstllift, zijn de meeste klanten erg blij met hun resultaten. Net als bij andere subtiele procedures, gaan je borsten er steeds mooier uitzien. Na elke behandeling zal de huid zachter en steviger worden.

Deze behandelingen doen geen pijn, wél kan je de eerste paar dagen een rood/blauwe plek rondom  borsten krijgen door de vacuüm cupping.

De cup kan gemiddeld  1 maat groter worden.

Net als de meeste natuurlijke, niet-chirurgische behandelingen dien je deze behandeling te onderhouden.

Na de behandeling kunt u uw dagelijkse werkzaamheden voortzetten

Dit is een behandeling zonder groot gevaar of risico!

Bij de borstlift, is het belangrijk dat je geen contra indicaties hebt. Zoals borstkanker of borstklierontstekingen. Dus laat je van te voren goed adviseren. En vergeet niet als het weefsel van de borsten zo verslapt is krijg je dit ook niet weer zoals het was. Wel weer gezonder weefsel, beter doorbloedt en een iets meer mooiere vorm. En de borsten kunnen iets groter worden. 

Resultaten

De resultaten kunnen verschillen van persoon tot persoon .

De meeste vrouwen zullen het verschil al merken na hun eerste behandeling, het effect zal dan ongeveer 3-4 dagen blijven. Het is daarom erg belangrijk om minstens 2 behandelingen in de eerste week te doen (met tussepozen van min. 48 uur) en daarna 1-2 behandelingen per week in kuur veband van minimaal 6 behandelingen .

Aanbevolen sessies

Gemiddeld zijn er 6 tot 8 behandelingen nodig voor een goed resultaat.

Voor een extra resultaat zijn 12-16 sessies aanbevolen.

Waarom een kuur behandeling ?

Na iedere behandeling zul je steeds meer versteviging en een mooiere vormen zien het is daarom belangrijk om een kuur behandeling te doen. Zoals al eerder genoemd loopt het effect ongeveer na 3-4 dagen weer iets af daarom bouwen we met een kuur de versteviging op en zul je na minimaal 6 behandelingen  resultaat zien die ongeveer 1 á 2 maanden zichtbaar zijn en dan gelijk weer afneemt . 

Natuurlijk wil je het resultaat blijven zien, daarom raden wij ook aan na de kuur om de 1 á 2 maanden terug te komen voor een onderhoudsbehandeling.

Je moet het zo zien als je 1 keer bij de sportschool getraind hebt  zul je nog niet veel  merken aan de spieren maar na een paar keer goed trainen zul je merken dat je spieren steviger worden en zul je blij zijn met de resultaten. Maar ga je dan niet meer heen zal de spiermassa gelijk afnemen daarom is het belangrijk om het goed te onderhouden !!!!

Contra indicaties:

β˜† Open wonden of herstel van operatie

β˜† Bil implantaten (bij bil - lifting)

β˜† Lage / Hogebloeddruk.

β˜† Ernstige Diabetes / Epilepsie

β˜† Gevoelig voor stroom

β˜† Zeer gevoelige huid of een allergische huid.

β˜† Huidziektes en andere infectieziektes

β˜† Hepatitis/HIV.

β˜† Ernstige huiduitslag.

β˜† Kankerpatiënten.

    

β˜† Hartpatiënten.

β˜† Zwangerschap

β˜† tijdens menstruatie en borstvoeding

β˜† Koorst

β˜† Tijdens gebruik bloedverdunners.

β˜† Ernstige maag,darm,leveraandoeningen,of nier/gal/blaas stenen en trombose.

β˜† Bloedstolling/bloedarmoede problemen.

β˜† Borstontsteking en cystes (toepassing op borstlift behandeling)

β˜† Borstimplantaten  (toepassing op borstlift behandeling)

 Belangrijk is dat je geen last heeft gehad van borstontstekingen, cysten, borstkanker !!!!!