VACUÜM CUPPING 2.0 BODYDRAINING wellness cupping

Een "Vacuümbodydrainer" is een vorm van lichaamsbehandeling waarbij een apparaat wordt gebruikt om een vacuüm- of zuigeffect op de huid te creëren.

Ons doel is om jouw lichaam weer gezond te maken door blokkades op te heffen en ervoor te zorgen dat alle systemen beter doorstromen.

Laat je lichaam weer gezond stralen met onze Vacuüm Cupping Bodydrainer behandeling, de next level van cupping! Deze techniek  gaat nog dieper om verklevingen in het lichaam los te maken. Ons doel is om jouw lichaam weer gezond te maken door blokkades op te heffen en ervoor te zorgen dat alle systemen beter doorstromen.

Geen mens en lichaams is gelijk: met de Vacuüm Cupping Bodydrainer werken we opbouwend en kunnen we de behandeling goed afstemmen op jouw persoonlijke situatie /wensen !!

Soort cup, tijd, zuigkracht, intervalen bij staandecupping en verschillende modus (constant, rustgevend, ontgifting/pijnvermindering en lifting)

Met onze serums en het apparaat  werken wij  aan de algehele gezondheid van de klant en om op een natuurlijke manier lichaam en geest weer in balans te krijgen.

De Vacuümbodydrainer  gebruiken wij bij verschillende intensieve vacuumtherapie behandelingen zowel op lichaam als op het gezicht. We geven er Detox behandelingen mee; cellulite, buik, armen, billen, borsten, decolleté en gezicht, maar werken ook klachtgericht op de spieren. Deze behandeling is ook ideaal om de doorbloeding te stimuleren en vocht af te voeren.

Mogelijkheden

► Cellulite behandelingen

► Detox behandelingen 

► Lymfedrainage - Stimuleren doorbloeding, afvoer lymfe (vocht)     

► Litteken behandeling - Litteken, striae en verklevingen verminderen

► Billift en Borstlift

► Pijnmanagement - Pijnreductie bij Reuma en Fybromyalgie

► Ontspanningsmassages

► Anti-aging behandelingen van het gezicht - Collageen behandeling gelaat/decolleté 

► Verstevigende behandelingen van buik, benen, billen, armen. - Behandeling tegen huidverslapping

► Bodysculpting behandelingen

Cuppingtherapiën

♥ Pijnklachten cupping therapie: Bij pijnklachten in de nek, schouders (migraine/hoofdpijn), spierpijn, fibromyalgie. - Klachtgerichte massage 

♥ Buik cupping therapie: Bij last van menstruatieklachten, ziekte van Crohn, darmklachten

♥  Gezicht cupping therapie: Voor het verstevigen van de huid en verminderen van fijne lijntjes, (acne)littekens, vochtwallen en onderkin

♥ Billen / Borsten cupping therapie:  Strakker,lifting,vergroting 

♥  Ontspannings cupping therapie: een heerlijke reset voor lichaam en geest

De behandeling is veilig, effectief en pijnloos.

Veroudering is een natuurlijk proces dat onvermijdelijk is , helaas met het verstrijken van de tijd worden de spieren zacht en de huid is niet meer optimaal, deze veroudert, vet plooien, cellulite, en loshangend vel ontstaan. Hierdoor voelen veel vrouwen zich onzeker. Gelukkig is er nu een oplossing om de huid te verstevigen en die verfrissende glow op het gezicht ,mooie volle ronde billen  te krijgen zonder cellulite, gelifte en vollere borsten, en dat zonder een dure risicovolle operatie !

Buiten het feit dat het gezond is,  kan de Vacuüm Cupping Bodydrainer  ook worden gebruikt voor body shaping, afslanken .

En je kunt het zelfs meer dan één keer per week doen om de resultaten te versnellen!(tussenpozen min. 48 uur) altijd in overleg met de specialist.

Klaar voor de Vacuüm Bodydrainer wellness Cupping Therapie? 

Vacuümtherapie stimuleert de spieren, vermindert cellulitis en vetophopingen en herstelt de natuurlijke elasticiteit van de huid om deze een glad uiterlijk te geven. 

Billen/ Borsten behandelingen voor het verstevigen en vergroten van je billen en borsten op een natuurlijke manier! Bij deze behandeling maken we gebruik van vacuümtherapie, waarbij de billen of borsten eerst losgemasseerd worden. Vervolgens gebruiken we de volume cups om ze een mooie, ronde vorm te geven en te liften.

Je gezichtshuid is je visitekaartje en het is heel belangrijk om daar zo goed mogelijk voor te zorgen. Als je er stralend uit wilt zien, dan kan je zelf zorgen voor voldoende rust, beweging en gezond eten. Hiermee kom je al een heel eind, nu alleen nog de ontspanning en huidverzorging. En daar kan ik je bij helpen, met de Facial Cupping treatment  met behulp van vacuüm en cryo therapie, zet ik het zelfherstellend vermogen van je huid in werking, waardoor je huid verbeterd, verjongd, verstevigd en weer zal stralen als nooit tevoren.

Litteken vacuum cupping is een effectieve behandeling die pijn verlicht, de doorbloeding bevordert en de kleur van het litteken verbetert. Een mogelijke verkleving van het litteken aan de onderliggende huidlagen kan door middel van Vacuum cupping therapie worden opgeheven.

Is jouw litteken gevoelig (of juist gevoelloos), trekkerig of is de huid om het litteken heen, niet mooi? Je hoeft er niet mee rond te blijven lopen. Door je litteken te behandelen met Vacuum cupping therapie kan je ervoor zorgen dat je litteken soepeler wordt of zelfs vervaagd.