DETOX BEHANDELING BODY

Met een detox behandeling kun je je lijf weer in een betere balans brengen. Je geeft je spijsvertering en stofwisseling een reset en je energielevel een boost. 

Je lichaamseigen reinigingsfabriek draait overuren. Je wordt dagelijks blootgesteld aan belastende stoffen uit bewerkte voedingsmiddelen, schoonmaakmiddelen, cosmetica, verzorgingsproducten, verpakkingsmateriaal, kleding, milieu en de effecten van stressvolle gedachtes onderdrukte emoties uit heden en of verleden . Zo is je lichaam reinigen bijna niet bij te benen voor je ontgiftingsorganen. De opgeslagen afvalstoffen versnellen het verouderingsproces! Help je lijf om zijn vitaliteit te behouden.

Je kunt hier moederloos van raken geen puf en energie  meer , het afvallen wordt minder of lukt hellemaal niet meer herken jij jezelf hierin ......... denk dan eens aan een detox behandeling !!!

Deze  Detox behandel wordt met name gebruikt voor het afslanken en ontgiften. Het verhoogt de bloedsomloop en bevordert de conditie van de huid. Natuurlijke algenextracten zijn toegevoegd om de huid steviger te maken en het ontgiftingsproces te ondersteunen.

Detox Body behandeling in Drachten

Tijdens de behandeling werken wij met Lipo scrub en 2 gels.

#Lipo scrub

roze afslankende gel die onmiddellijk smelt op je huid. Het verbetert de bloedcirculatie en elimineert overtollige vetten. Deze scrub bevat cafeïne en extract van zeewier. Deze combinatie zorgt voor een afslankende, hermodellerende en verfijnde werking.

# De Detox base  zit vol met natuurlijke mineralen, enzymen, vitamines en aminozuren.

• Voert afvalstoffen af •Verhoogt bloedcirculatie •Verstevigd de huid •Verbeterd de huidconditie •Is een bron van mineralen,enzymen,vitamines en aminozuren

# Active Slim Gel is sterk geconcentreerd met cafeïne en natuurlijke oliën, die de “sinaasappelhuid” en cellulite aanzienlijk verminderen. De gel bevat ook actieve thermo-agenten die een afslankend effect hebben en de vetverbranding stimuleren. Het stimuleert het lymfesysteem om afvalstoffen af te voeren waardoor het gewicht af neemt

•Vermindert cellulite •Versnelt gewichtverlies •Ontstekingsremmend •Verbrand vetten •Verstrak de huid

De behandeling :

- Intake gesprek

-Lipo scrub  een heerlijke scrub voor heel het lichaam

- aanbrengen van de Detox gel  (vanaf de enkels tot BH- randje en van de polsen tot de schouderkommen)

- aanbrengen van de active slim gel (bovenbenen, billen, buik)

- behandelende gebieden bedeken met dun laagje folie (zodat de gels goed op hun plaats blijven zitten )

- Daarna 30 min onder  Bio Led  gezicht therapie en  lekker genieten op de verwarmde welness bank met massage  en  een heerlijke deken. 

Een ervaring van warmte , ontspanning en genieten van de rust .

- Warme kompressen

- Afsluitend met een bekertje  water.

TIP

Na de behandeling veel water drinken !!

Bioslimming drink kuur van 10 dagen 

Behandel tijd c.a 50 min

Je kunt korte cupping als extra bij deze behandeling bijboeken.

Afspraak maken

Klanten ervaren deze behandeling als warm, fijn en ontspannend  een echt mytime moment en zijn blij met de  effecten  en resultaten van de behandeling.